video
eNoutati.com - stiri si noutati online despre vedete, si nu numai
director web


Muzica

Eurovision - Norvegia

Vizionat de 1188 ori
Urmareste aici cel mai bun cantec al anului desemnat la finala Eurovision de la Moscova. Castigatorul Eurovision si-a compus singur piesa, si impreuna cu trupa sa, au adus trofeul in Norvegia.

Eurovision - Islanda

Vizionat de 1054 ori
Cea mai delicata cantareata de la Eurovision 2009 - reprezentanta Islandei - a obtnut un meritat loc II. Urmareste-o aici Yohanna in cea mai buna zi din viata ei.

Eurovision - United Kingdom

Vizionat de 1028 ori
Urmareste aici cantareata cu cea mai decenta prestatie de la finala Eurovision Moscova. O voce minunata, o fata superba si o melodie care o reprezinta.

Susane Boyle

Vizionat de 1013 ori
Finalista concursului Britains Got Talent, Susane Boyle si-a incercat norocul, si se pare ca l-a gasit, chiar daca nu a castigat acest concurs.

Maria Dinulescu

Vizionat de 1092 ori
Maria Dinulescu este protagonista noului videoclip al trupei Depeche Mode - Peace.

U2 Barcelona

Vizionat de 1021 ori
Pentru prima data in istoria trupei, U2 a cantat Electrical Storm la al doilea lor concert din Barcelona.

Michael Jackson official advert

Vizionat de 1521 ori
This is it - Acesta reclama este clipul oficial al concertelor care trebuiau sa aiba loc in Londra incepand cu data de 8 iulie. Dupa moartea lui Michael Jackson ne ramane doar sa-l admiram pe regele muzicii pop, si sa ne gandim inca o data ce pierdere imensa a suferit lumea muzicala si toti iubitorii muzicii de calitate.

Funerariile lui Michael Jackson

Vizionat de 1032 ori
Urmareste frumoasa melodie pe care Stevie Wonder i-a cantat-o lui Michael Jackson la funerarile ce au avut loc in Los Angeles (Orasul ingerilor).

Paris-Michael Katherine Jackson

Vizionat de 1064 ori
Urmareste aici cea mai cutremuratoare declaratie de iubire a unei fetite de 11ani. Paris Jackson declara la funerarile tatalui sau ca tatal ei a fost cel mai bun din lume, si ca o sa-l iubeasca mereu.

Jermain Jackson

Vizionat de 1096 ori
Jermain Jackson, unul dintre fratii lui Michael,si membru al grupului Jackson 5, interpretand, plin de emotie si tristete, cea mai iubita melodie a lui Michael Jackson, Smile, melodie cantata in original de charie Chaplin.

Charlie Chaplin Smile

Vizionat de 1180 ori
Asculta cel mai indragit cantec al lui Michael Jackson in carianta originala.

Hey Jude

Vizionat de 3172 ori
Unul dintre cele mai cunoscute si iubite cantece ale celebrei formatii The Beatles, Hey Jude, e adusa la rang de cinste pe YouTube, daca nu la cat e de frumos cantata, cel putin la vizualizari. Pustiul a strans aproape 13 milioane de vizualizari. Not bad!

Tribut Michael Jackson

Vizionat de 1304 ori
Vezi ca si romanii sunt in stare se se mobilizeze si sa realizeze un tribut Michael Jackson. Flash mob la Romana, in Plaza si in Gara de Nord.

JLo cade pe scena

Vizionat de 2711 ori
Nu doar fotomodelele cad pe scena, in ultimul timp este o moda sa ti se intample asta. Se intampla la case din ce in ce mai mari. JLo a cazut pe scena AMA. Daca nu ai fost de fata, vezi acest video amuzant.

Bazzini - Itzhak Perlman

Vizionat de 2523 ori
Asculta-l pe unul dintre cei mai buni violonisti ai secolului XX. Itzhak Perlman este un israeliano-american, nascut la 31 august 1945 in Tel Aviv.

Investirea lui Obama

Vizionat de 2478 ori
Asculta o parte a concertului ce a fost organizat in cadrul ceremoniei de investire a celui de-al 44-lea presedinte a Statelor Unite ale Americii. Concertul a fost sustinut de unii dintre cei mai mari muzicieni contemporani, printre care Itzhak Perlman, Yo-yo Ma si Anthony Mcgill.

Stiati ca ...
Stiati ca #55Cand cantitatea de apa din corpul omenesc este redusa cu 1% iti va fi sete, iar daca este redusa cu 10% vei muri.
Stiati ca #37Un kilogram de uraniu are energie cat sase milioane de kilograme de carbune.
Stiati ca #77Primul ascensor cunoscut a fost construit sub domnia lui Ludovic XVI, la Versailles, in 1703 si era folosit doar de rege personal.
Valid HTML 4.01 Transitional