video
eNoutati.com - stiri si noutati online despre vedete, si nu numai
director web


Filmulete haioase - Star Wars povestitInca nu ai vazut Star Wars? Nu stii toate personajele? Ai probleme in a-i recunoaste pe C-P3O, R2D2, Printesa Leia, Yoda sau Obi-Wan Kenobi? Urmareste-o pe eroina acestui filmulet (are numai 3 ani) care iti explica tot.

"Star Wars povestit" a fost vizionat de 2910 ori


Un macelar vede intrand in magazinul sau un caine cu o bancnota de $10 si un bilet pe care scria: ''10 antricoate de miel, va rog.'' Amuzat, ia banii, pune antricoatele intr-o punga in gura cainelui, si inchide repede magazinul. Il urmareste pe caine si vede cum opreste la culoarea verde a semaforului, se asigura in ambele sensuri si traverseaza in statia de autobuz. Cainele verifica lista cu orarul si se aseaza pe banca. Cand autobuzul apare, se uita sa verifice numarul autobuzului, apoi se urca. Macelarul il urmeaza perplex. Dupa un timp, cainele se aseaza in fata, se pune pe labele din spate si apasa butonul ''stop'', iar macelarul il urmeaza afara. Cainele alearga pana in fata unei case si lasa punga la intrare. Se intoarce pe alee, mai face o cursa, si latra catre usa. Si latra, si latra. Nici un raspuns. Atunci sare pe perete, alearga in jurul gradinii, se bate cu capul de geam, sare, si asteapta din nou la usa. Un tip masiv iese injurand si bombanind cainele. Macelarul incepe sa strige la tip, ''Ce dracului faci? Cainele asta e un geniu!'' Stapanul ii raspunde, ''Geniu, pe dracu ! Este a doua oara saptamana asta cand isi uita cheia''De la ce vine acronimul LOTUS?
Let Only The Users Suffer.

CELE MAI TARI JOCURI

Regina albinelor 
Regina albinelor
Sparge caramizile 
Sparge caramizile
Cat-a-pult 
Cat-a-pult
Doboara avioane 
Doboara avioane
Arunca mexicanul 
Arunca mexicanul
Razboi in port 
Razboi in port
Minigolf clasic 
Minigolf clasic
Arunca la cos 
Arunca la cos
Barbie la coafor 
Barbie la coafor
Dame online 
Dame online
Stiati ca ...
Stiati ca #77Primul ascensor cunoscut a fost construit sub domnia lui Ludovic XVI, la Versailles, in 1703 si era folosit doar de rege personal.
Stiati ca #5Luna noastra se departeaza de Pamant cu 3 cm pe an.
Stiati ca #71Cuvantul cimitir vine din greceste koimetirion care inseamna dormitor
Valid HTML 4.01 Transitional