video
eNoutati.com - stiri si noutati online despre vedete, si nu numai
director web


Filmulete haioase - Cadere pe podiumCred ca aceasta este cea mai amuzanta cadere a unui manechin pe podium. Vrei sa porti tocuri extrem de inalte la urmatoarea petrecere cu fetele? Urmareste acest filmulet amuzant si decide dupa.

"Cadere pe podium" a fost vizionat de 3655 ori


Un barbat avea o aventura de cativa ani cu o italianca. Intr-o seara, femeia i-a marturisit ca e insarcinata. Nedorind sa-si distruga reputatia sau casnicia, acesta i-a propus femeii o suma mare de bani pentru a pleca in Italia sa nasca in secret. Daca era de accord sa ramana in Italia si sa creasca acolo copilul, el i-a promis ca-i va acorda sprijinul financiar pana cand copilul va implini 18 ani. Femeia a acceptat, dar s-a intrebat cum va sti el cand se va naste copilul. Pentru a mentine discretia, el i-a spus sa-I trimita o carte postal pe spatele careia sa scrieDe cati albanezi e nevoie pentru a monta un bec?
- De nici unul!
- De ce?
- Pentru ca nu au inventat inca curentul electric!

CELE MAI TARI JOCURI

Glamour princess 
Glamour princess
Electro puc 
Electro puc
Ratele si vanatorii 
Ratele si
Barbie Valentine 
Barbie Valentine
3 foot ninja 
3 foot ninja
Bila in labirint  
Bila in labirint
Robotul albastru 
Robotul albastru
Paintball 
Paintball
TravelerIQ 
TravelerIQ
Barbie marinar 
Barbie marinar
Stiati ca ...
Stiati ca #96Dupa lege autostrazile interstatatle din SUA trebuie sa aiba 2 km drepte din fiecare 10 km ca sa fie folosite pentru aterizare de avioane in caz de urgenta sau razboi.
Stiati ca #20In Africa de Nord creste un copac care contine foarte mult fosfor, ceea ce-l face sa lumineze, noaptea se poate citi sub el.
Stiati ca #84Primele masini Ford aveau motoare Dodge.
Valid HTML 4.01 Transitional