jocuri online
   Cauta jocuri:
eNoutati.com - stiri si noutati online despre vedete, si nu numai
director web


Jocuri upgrade

Battle Pong

Jucat de 2133 ori
Scopul acestui joc este sa distrugi oponentul. Pentru asta, trebuie sa lovesti scutul din spatele lui in timp ce iti protejezi propriul scut. Primesti arme daca lovesti panourile rosii de sus si jos. Pentru deplasare foloseste sagetile "sus" si "jos".Pentru a trage apasa pe "stanga" si pe butonul slotului armei pe care vrei sa o folosesti ("J" "K" sau "L").

Avenger

Jucat de 3894 ori
Parcurge nivelele jocului si impusca avioanele inamice. Foloseste "sagetile" pentru deplasare si "CTRL" pentru foc. Colecteaza upgrade-urile pentru arme.

3D Tanks

Jucat de 2729 ori
Misiunea ta este sa nu lasi tancurile inamice sa-ti distruga apararea. Nu trage in camioanele de medici si in cele nucleare ! Opreste camioanele cu bani pentru un bonus. La sfarsitul misiunilor vei putea sa upgradezi armele. Foloseste "sagetile" pentru miscare, "space" sa tragi si "W" pentru a schimba arma.

Canyon defense hacked

Jucat de 30 ori
Impiedicati inamicul sa treaca prin canion. Folositi armele, cladirile si upgrade-urile pentru aceasta. In varianta hacked aveti bani nelimitati. Control : Mouse

Stiati ca ...
Stiati ca #71Cuvantul cimitir vine din greceste koimetirion care inseamna dormitor
Stiati ca #30Daca Barbie daca ar fi fost vie ar fi avut urmatoarele dimensiuni: 39-23-33
Stiati ca #80Prima locomotiva cu abur avea marea viteza de 8 km/ora (trenurile moderne calatoresc si cu viteza de 500 km/ora).
Valid HTML 4.01 Transitional