jocuri online
   Cauta jocuri:
eNoutati.com - stiri si noutati online despre vedete, si nu numai
director web


Jocuri moda

Barbie biker

Jucat de 4828 ori
Frumoasa papusa Barbie tine si ea pasul cu moda eco si vrea sa foloseasca mai mult bicicleta in locul masinii. Pentru asta are nevoie de haine comode care sa arate insa si sexi. Imbrac-o pe Barbie chic si iesiti la o tura cu bicicletele.

Barbie la Paris

Jucat de 3648 ori
Barbie participa la o prezentare in capitala modei, in orasul iubirii. Ajut-o sa aiba acel aer chic de parizian. Nu uita, concurezi cu cele mai mari nume ale modei pe plan mondial.

Barbie la sala

Jucat de 2608 ori
Pentru a-si pastra imaginea de diva, Barbie se pregateste sa mearga la sala. E grabita, asa ca poti tu s-o ajuti sa-si gaseasca cea mai comoda si sexy costumatie.

Barbie New York

Jucat de 2321 ori
Barbie participa la o celebra prezentare de moda din New York. Ai grija cum o imbraci, toate vedetele de la Hollywood sunt cu ochii pe tine. Poate te aleg ca designer.

Barbie Milano

Jucat de 2470 ori
Barbie este pe unul dintre cele mai faimoase podiunuri, si iti ofera posibilitatea de a o imbraca, etalandu-ti abilitatile de designer alaturi de cele mai mari nume in moda.

Barbi pe podium

Jucat de 5159 ori
Barbie participa la o prezentare de moda. Trebuie sa fie sexy si in acelasi timp eleganta. Ai posibilitatea sa o imbraci asa cum iti place tie.

Fi make-up artist

Jucat de 3522 ori
Barbie are o prezentare de moda, si ultimul detaliu este machiajul. Alege cele mai potrivite nuante pentru a o pune in valoare.

Sumo

Jucat de 4215 ori
Esti un luptator gras de sumo. Invinge adversarii. Foloseste sageata din dreapta si "space"

Stiati ca ...
Stiati ca #42Leonardo Da Vinci a inventat foarfeca.
Stiati ca #54Puse cap la cap venele, arterele, si capilarele unui adult ar ajunge pentru inconjurul Pamantului de aproape patru ori.
Stiati ca #83Circulatia pe dreapta in Europa a fost impusa in 1807 de Napoleon I, ca represalii impotriva englezilor, care introdusesera blocada continentala si care circulau pe dreapta.
Valid HTML 4.01 Transitional