jocuri online
   Cauta jocuri:
eNoutati.com - stiri si noutati online despre vedete, si nu numai
director web


Jocuri moda

Barbie biker

Jucat de 4816 ori
Frumoasa papusa Barbie tine si ea pasul cu moda eco si vrea sa foloseasca mai mult bicicleta in locul masinii. Pentru asta are nevoie de haine comode care sa arate insa si sexi. Imbrac-o pe Barbie chic si iesiti la o tura cu bicicletele.

Barbie la Paris

Jucat de 3633 ori
Barbie participa la o prezentare in capitala modei, in orasul iubirii. Ajut-o sa aiba acel aer chic de parizian. Nu uita, concurezi cu cele mai mari nume ale modei pe plan mondial.

Barbie la sala

Jucat de 2595 ori
Pentru a-si pastra imaginea de diva, Barbie se pregateste sa mearga la sala. E grabita, asa ca poti tu s-o ajuti sa-si gaseasca cea mai comoda si sexy costumatie.

Barbie New York

Jucat de 2311 ori
Barbie participa la o celebra prezentare de moda din New York. Ai grija cum o imbraci, toate vedetele de la Hollywood sunt cu ochii pe tine. Poate te aleg ca designer.

Barbie Milano

Jucat de 2461 ori
Barbie este pe unul dintre cele mai faimoase podiunuri, si iti ofera posibilitatea de a o imbraca, etalandu-ti abilitatile de designer alaturi de cele mai mari nume in moda.

Barbi pe podium

Jucat de 5147 ori
Barbie participa la o prezentare de moda. Trebuie sa fie sexy si in acelasi timp eleganta. Ai posibilitatea sa o imbraci asa cum iti place tie.

Fi make-up artist

Jucat de 3510 ori
Barbie are o prezentare de moda, si ultimul detaliu este machiajul. Alege cele mai potrivite nuante pentru a o pune in valoare.

Sumo

Jucat de 4203 ori
Esti un luptator gras de sumo. Invinge adversarii. Foloseste sageata din dreapta si "space"

Stiati ca ...
Stiati ca #77Primul ascensor cunoscut a fost construit sub domnia lui Ludovic XVI, la Versailles, in 1703 si era folosit doar de rege personal.
Stiati ca #35Billy Jean al lui Micheal Jackson a fost primul videoclip al unui artist de culoare, transmis pe MTV.
Stiati ca #25Primul european care a ajuns in Australia, in 1606, a fost olandezul Willem Janszoon.
Valid HTML 4.01 Transitional