jocuri online
   Cauta jocuri:
eNoutati.com - stiri si noutati online despre vedete, si nu numai
director web


Jocuri bile

Fereste-te de bile

Jucat de 3902 ori
Esti o bila. Nu, nu in viata reala, doar in acest joc. Trebuie sa te feresti sa fii lovit de alte bile. Foloseste sagetile stanga, dreapta pentru a te deplasa.

Impusca bilele

Jucat de 5017 ori
Cel mai frumos joc de impuscaturi fara violenta. Impusca bilele, si ai grija sa nu cada pe tine. De fiecare data cand nimeresti o bila aceasta se transforma in doua bile mai mici.

Bile colorate

Jucat de 2618 ori
Incearca sa transformi toate bilele, astfel incat sa fie toate de o singura culoare. Daca dai click pe o bile, bilele invecinate isi schimba culoarea.

Bile colorate

Jucat de 1966 ori
invarte cercurile cu bile, astfel incat sa faci toate bilele sa fie de aceeasi culoare. Foloseste mouseul pentru a roti bilele si cercurile.

Fotbal pe matura

Jucat de 2145 ori
Incearca sa aperi cele trei porti, astfel incat adversarul sa nu inscrie nici un gol. Pentru a te misca mai repede, ai o matura fermecata, si o pelerina magica.

Mini golf

Jucat de 1814 ori
Incearca sa introduci bila, din cat mai putine miscari posibile. Acest joc de mini golf este un joc de sport si de indemanare, un joc de relaxare si petrecere a timpului liber.

Bila in labirint

Jucat de 2191 ori
Joaca cel mai interesant joc de indemanare in care trebuie sa controlezi pozitia labirintului, astfel incat bila sa ajunga la capat. foloseste sagetile si multa atentie si indemanare. Cel mai frumos joc pentru copii si parinti de indemanare.

Fall down

Jucat de 2079 ori
In acest frumos joc de indemanare trebuie sa misti bila astfel incat ea sa cada prin fiecare spatiu liber. Ai grija ca viteza creste odata cu acumularea punctelor. Unul dintre cele mai frumoase jocuri de indemanare atat pentru copii cat si pentru parinti.

Bile arcade

Jucat de 18336 ori
Pozitioneaza cel putin 5 bile de aceeasi culoare pentru ca ele sa dispara. La fiecare mutare iti apar noi bile. Foloseste-te de explozibil si alte unelte pentru a scapa mai usor de bile.

Paintball

Jucat de 2362 ori
Si tu te-ai plictisit la serviciu? .. si noi. Incearca un Paintball pentru eliberarea stresului.

Gyroball

Jucat de 2228 ori
Incearca sa duci bila pana la locul indicat pe harta fara sa cazi. Foloseste "sagetile".

Camera printesei

Jucat de 2791 ori
Barbie este o printesa si doreste sa o ajuti in amenajarea camerei ei. Mobileaza-i camera si aranjeaza si obiectele de design.

Biliard Deluxe

Jucat de 2477 ori
Scopul jocului este sa introduci bilele colorate in ordinea corecta. Daca gresesti ordinea vei fi penalizat.

Bunch

Jucat de 4759 ori
Aranjeaza bilele in randuri de minim 3 de aceeasi culoare. Cand crezi ca ai aranjat tot ce se poate. apasa "space" pentru a colecta punctele. Timpul este limitat.

Blow Up

Jucat de 3602 ori
Trebuie sa asezi bilele in asa fel incat sa faci 3 de aceeasi culoare la un loc ca sa dispara.

Ball Revamped 2

Jucat de 2126 ori
Controlezi bila care cade. Foloseste sagetile pentru a o duce spre patrat. Poti incerca de cate ori vrei, nu ai limita de bile.

Arkanoid

Jucat de 2633 ori
Foloseste mouse-ul pentru a tine bila in aer si pentru a sparge toate caramizile. Prinde bonusurile ascunse in caramizi.

Camper Strike

Jucat de 3918 ori
Esti un camper din Counter Strike si terbuie sa impusti tintele care trec pe langa tine. Joci pe nivelul de_dust 1. Foloseste mose-ul pentru a muta tinta, "space" pentru zoom si "R" pentru a reincarca pistolul. Go Go Go!

3d Swat

Jucat de 5115 ori
Impusca tintele care apar. Desi nu par amenintatoare, daca nu le dobori la timp vor trage in tine.

Stiati ca ...
Stiati ca #55Cand cantitatea de apa din corpul omenesc este redusa cu 1% iti va fi sete, iar daca este redusa cu 10% vei muri.
Stiati ca #43Orasele ocupa doar 2% din suprafata pamantului dar consuma 75% din resurse.
Stiati ca #67Propozitia: "The quick brown fox jumps over the lazy dog" foloseste fiecare litera a alfabetului.
Valid HTML 4.01 Transitional