jocuri online
   Cauta jocuri:
eNoutati.com - stiri si noutati online despre vedete, si nu numai
director web


Jocuri cu desene animate

Cursa lui Fred

Jucat de 20173 ori
Ajuta-l pe Fred Flinstone sa parcurga traseul cat mai repede. Nu-l lasa sa moara de foame :)

Anaconda

Jucat de 3551 ori
Incearca sa parcurgi traseul fara sa te manance Anaconda. Foloseste-te de scari si rampe, insa ai grija la fiorosul animal. Distreaza-te cu acest joc frumos cu desene animate.

Balonul cu aer

Jucat de 2910 ori
Esti in minunata lume a desenelor animate si zbori in nacela unui balon cu aer. Pentru a avea suficient loc si pentru a nu te prabusi trebuie sa-ti faci loc printre celelate baloane. Se aplica legea junglei, pentru a supravietui trebuie sa-ti dobori adversarul.

Batman

Jucat de 3233 ori
Batman este in cautarea misterioasei Batwoman. el trebuie sa se bata pentru a ajunge sa o salveze. Va fi el capabil sa-si duca la indeplinire planul fara a-si dezvalui adevarata identitate?

Finding Nemo

Jucat de 3876 ori
Cu siguranta ai indragit frumosul film de animatie finding nemo. Daca ti-ai dorit sa fi participat si tu in acest film, trebuie sa joci acest joc frumos de desene animate. foloseste sagetile pentru a te mentine in culoarul de curent oceanic si colecteaza cat mai multe broscute testoase.

Vacute nebune

Jucat de 3418 ori
Vacutele fermei tale au fost infectate cu un virus, devenind nebune si de necontrolat. Singura ta sansa este sa elimini vacutele nebune pentru a avea iarasi ferma productiva la care ai muncit foarte mult.

Stiati ca ...
Stiati ca #73Cuvantul pubela este numit dupa Eugene Poubelle (1831-1907), prefect din Paris.
Stiati ca #32Fiecare popa din jocul de carti reprezinta un rege din istorie: trefla - regele David, frunza - Alexandru cel Mare, inima - Carol cel Mare, romb - Iulius Cesar.
Stiati ca #63Un creier uman genereaza mai multe impulsuri electrice intr-o zi decat toate telefoanele din lume.
Valid HTML 4.01 Transitional