jocuri online
   Cauta jocuri:
eNoutati.com - stiri si noutati online despre vedete, si nu numai
director web


Jocuri cu avioane

Alpha Bravo Charlie

Jucat de 5909 ori
Zboara cu elicopterul si salveaza soldatii din armata ta. Distruge tintele si soldatii inamici. Foloseste sagetile pentru deplasare si tastele "Z" si "X" pentru foc.

Allied assault

Jucat de 2797 ori
Impusca inamicii folosind "space" si "ctrl". Fereste-te de navele care trag in tine si de apararea de la sol.

Alpha Force

Jucat de 2962 ori
Distruge avioanele inamice. Foloseste sagetile pentru a te deplasa si "ctrl" si "shift" pentru foc.

Avenger

Jucat de 3894 ori
Parcurge nivelele jocului si impusca avioanele inamice. Foloseste "sagetile" pentru deplasare si "CTRL" pentru foc. Colecteaza upgrade-urile pentru arme.

Bombardierul

Jucat de 2599 ori
Bombardeaza blocurile si cladirile din avionul tau. Foloseste "space" pentru a lansa bombele.

Contoleaza racheta

Jucat de 2120 ori
Trebuie sa aterizezi cu racheta pe diferite planete. contoleaza racheta, tinand cont de gravitatia de pe fiecare planeta. Foloseste sagetile tastaturii. Cea mai frumoasa aterizare va primi cele mai multe puncte.

Aterizeaza

Jucat de 1895 ori
Joaca acest joc frumos cu avioane pentru copii. Esti comandantul unei nave cu care trebuie sa aterizezi in cele mai bune conditii. ai grija sa nu ti se termine combustibilul, si umple rezervorul cand e nevoie.

Contoleaza nava

Jucat de 2137 ori
Foloseste tastele pentru 8, 5, 4, 6 pentru a controla nava. Antreneaza-te in cel mai nou joc cu avioane pentru a deveni un pilot real de lupte.

Piloteaza nava

Jucat de 15610 ori
Misca mouseul astfel incat sa controlezi nava. Navigheaza prin univers, asa cum nu poti sa faci in viata reala, si exploreaza spatiul. Ai grija la limita de combustibil.

Razboi in port

Jucat de 4314 ori
In portul in care te afli a inceput un razboi spontan. Trupele aeriene inamice iti ataca flota. Tinteste avioanele inamicilor pentru a-ti proteja vasele. creaza-ti o strategie pentru afi tu cel care castiga acest razboi.

Doboara avioane

Jucat de 4196 ori
Tara ta este atacata de o armata aeriana foarte experimentata si dotata. Tinteste avioanele si doboara-le cat mai repede.

Avioane in jungla

Jucat de 2927 ori
Te afli deasupra unei jungle, int-un avion militar, si ai ca misiune doborarea avioanelor inamice. Chiar daca nu le poti distruge in aer, doboara-le, pentru ca pilotii lor nu vor rezista in aceasta jungla.

Stiati ca ...
Stiati ca #85In fiecare secunda, pamantul este lovit de peste 100 de fulgere. Numarul de fulgere ce au loc in atmosfera este insa mult mai mare.
Stiati ca #14Cafeaua - multe studii sustin ca este o sursa de antioxidanti si scade riscul de diabet, ceva din boabele ei scade incidenta cirozei si bolilor pancreasului
Stiati ca #32Fiecare popa din jocul de carti reprezinta un rege din istorie: trefla - regele David, frunza - Alexandru cel Mare, inima - Carol cel Mare, romb - Iulius Cesar.
Valid HTML 4.01 Transitional